Nettstedet blir ikke lenger oppdatert med nye artikler

Sist oppdatert 14. september 2022

Vi legger om driften og konsentrerer oss om å lage podkaster. Det betyr at vi ikke lenger kommer til å legge ut nye artikler på nettstedet, men nye episoder av Pod Britannia vil fortsatt bli lagt ut på toppen av siden.

Det er nå nesten fem år siden vi startet nettstedet www.britiskpolitikk.no og drøyt tre år siden vi kom med første episode av Pod Britannia. Vi har publisert over 300 artikler og laget 130 podkast-episoder om britisk politikk, kultur og samfunnsliv. Det er i overkant mye for en liten redaksjon, der alt arbeid er ubetalt og drives på frivillig basis.

Vi spisser derfor virksomheten inn på det som er mest populært: Podkastene. Men alle gode saker som er publisert vil fortsatt være tilgjengelig på nettstedet, som har en god søkefunksjon. Du kan søke i fritekst i eget felt her på nettstedet.